Alle uitslagen van de NWB

van 1946 tot heden                                                

MTB

MTB wedstrijden zijn in 1989 bij de NWB geïntroduceerd  naast het veldrijden waardoor het aantal veldrijders drastisch terugliep.

Bart Brentjens werd de grote pionier voor deze sport en als hij in 1996 in Atlanta de Olympische titel pakt zijn de MTB fietsen niet meer aan te slepen.
 
Wekelijks staan er een flink aantal liefhebbers aan de start .
De echte MTB-ers houden echter niet van kleine rondjes op een veldritparcours. Die moeten grotere omlopen hebben waardoor de laatste tijd ook hier wat aftakeling van het aantal deelnemers is waar te nemen.
 
Kampioenschappen
Het is bij de kampioenschappen niet altijd de winnaar die kampioen wordt want je moet als deelnemer over een NWB-licentie beschikken, renners zonder licentie mogen wel deelnemen aan de wedstrijd.


Alleen bij een open kampioenschap geldt deze regel niet.

                                                                                                                                            Bart Brentjens

                                                           Léon Crienen


   Rick van Dijk                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gerrrit Janssen